Inspiratie

Facebook

Op deze pagina, plaatsen wij inspirerende recepten die u kunt proberen met de producten die u bij ons heeft gekocht, of kunt kopen.
Hierdoor kunt u met onze producten, iedere keer iets anders serveren.
Elk recept proberen wij eerst zelf uit, alvorens wij deze publiceren op deze pagina.
Mocht u zelf een idee hebben? Dan kunt u deze vrijblijvend inzenden via onze contact pagina

Recept voor knolselderijsoep met kastanjechampignon.
Voor 8 personen.

Ingredienten:
1 kleine knolselderij
1 prei Gewassen
2 rode uien
100 gram kastanjechampignon
1 teen knoflook
Een stukje kurkuma van 2 cm   (geschild)
Koriander, gedroogde peterselie (kan ook vers)
Peper en rozemarijn
3 groente bouillonblokjes
1 pakje basis champignonsoep
 Een beetje olie of boter om in te bakken.

Bereiding:

Olie verwarmen in de soeppan.

ui snipperen  en fruiten.

Knoldelderij schillen en in blokjes snijden  en toevoegen .

Prei fijnsnijden   en toevoegen.

Knoflook en kurkuma fijnsnijden en meebakken.Bouillionblokjes verkruimelen boven de pan.

Even laten pruttelen tot de groente zacht is op laag vuur.

Intussen kruiden toevoegen.

Klein beetje water toevoegen en met de staafmixer pureren.

1.5 liter water roerend toevoegen en aan de kook brengen.

Kastanjechampignon  schoon borstelen  en op plakjes snijden en toevoegen.

Als laatste de basis champignonsoep in een kan oplossen in een halve literkoud  water en roerend aan de soep toevoegen.

Even laten doorkoken .

Eet smakelijk.

Recept van : Martha Dieleman


Stoofpotje met pastinaak, ui, savooikool, wortel, tomaat, kip en zilvervliesrijst

Bereiden als volgt:
Kip kleinsnijden en wokken in olijfolie.
Pastinaak en andere groenten en champignon kleinsnijden en meebakken, kruiden naar keuze toevoegen en alles gaar laten worden.
Opdienen met zilvervlies rijst, maar ook met aardappels is het lekker.

Recept van : Martha Dieleman